Prijzen

Betaal alleen per minuut en als het jou uitkomt. Wachten op de trein is verleden tijd. En waarom zou je nog hoge vaste lasten voor een auto betalen? Een GO Sharing e-scooter staat altijd voor je klaar!

Betaal alleen bij gebruik

Vanaf €0.23 per minuut én zonder registratiekosten kun jij al rijden op onze elektrische scooters! Betaal per minuut, kies voor een prepaid pakket of juist voor een zakelijk pakket. Stap op en GO!

Parkeer je de e-scooter in het servicegebied en stop je met je rit? Helemaal top! Wil je de e-scooter gereserveerd houden of parkeer je (tijdelijk) buiten het servicegebied, dan betaal je slechts €0.05 per minuut aan parkeerkosten.


per minuut

 • Geen registratiekosten
 • Parkeerkosten €0.05 per/min

Betaal per minuut

Stap op voor € 0.29 per minuut! Geen registratiekosten en je betaalt alleen per minuut voor de tijd dat je de GO Sharing e-scooter gebruikt. Hoe handig is dat! Download direct de app en rijd lekker door de stad. Wil jij je e-scooter gereserveerd houden of je parkeert buiten het servicegebied. Dat kan voor € 0.05 per minuut.

Voordeel pakketten

Zijn onze GO Sharing elektrische scooters écht een uitkomst voor jou? Bekijk onze pakketten dan eens, want dan kun jij tot wel 20% voordeliger op onze deelscooters rijden. Je kunt al rijden vanaf € 0.23 per minuut. Nog een voordeel onze pakketten blijven onbeperkt geldig! GO Basic, GO Big of GO Crazy!

GO Basic

Rij 75 minuten voor €19.95 op de GO Sharing elektrische scooters, waarheen jij maar wilt! GO Basic. Betaal via CreditCard, maar ook lekker makkelijk via iDeal en parkeren buiten het servicegebied voor slechts €0.05.


per minuut

 • Pakketprijs €19.95
 • Geen registratiekosten
 • Parkeerkosten €0.05 per/min

per minuut

 • Pakketprijs €49.95
 • Geen registratiekosten
 • Parkeerkosten €0.05 per/min

GO Big

Ons populairste pakket! GO Big voor slechts €49.95 rijd jij 200 minuten met onze GO Sharing e-scooters. Deze rij minuten hoef je natuurlijk niet direct op te maken, maar blijven onbeperkt geldig. Geen registratiekosten en je betaalt makkelijk en snel via iDeal of CreditCard. Parkeren buiten het servicegebied doe je voor €0.05 per minuut.

GO Crazy

Last but not least… GO Crazy! Krijg jij maar geen genoeg van het comfortabele en duurzame rijden op onze GO Sharing e-scooters? Kies dan voor het GO Crazy pakket. 425 minuten rijden voor €99.95. Even snel rekenen… je bespaart ruim 20% op de al grote besparing die je maakt met GO Sharing! Je rij minuten blijven onbeperkt geldig.


per minuut

 • Pakketprijs €99.95
 • Geen registratiekosten
 • Parkeerkosten €0.05 per/min

GO+ Business

Met een GO+ Business pakket profiteert jouw bedrijf voor een vast bedrag per maand van super comfortabele GO Sharing e-scooters. Compleet ontzorgt… van het onderhouden van de e-scooters tot het opladen van de accu’s! Jouw medewerkers rijden en wij doen de rest. Geef je medewerkers meer keuzevrijheid en flexibiliteit met een GO+ Business pakket! Neem vandaag nog contact op met Theo via business@go-sharing.nl, hij komt graag bij je langs om naar je wensen te luisteren en een custom made GO+ Business pakket voor jouw bedrijf samen te stellen.


ex btw per maand
 • Altijd op tijd op je afspraak
 • Parkeerkosten €0,05 per/min
 • Bespaar ruimte, energie en kosten
 • Afkoop eigen risico op schade aan voertuig mogelijk

GO+ Business pakket

Klaar met alle parkeerkosten en lekker snel van en naar je klanten rijden? Altijd op tijd op je afspraak en geen files meer, dat wil jij toch ook! Zeg al je parkeerplaatsen en benzineslurpers op en ga groen door de stad. Haal het meeste uit je zakelijke mobiliteit. Pak direct je voordeel en stap op en GO!

Ben jij enthousiast over ons GO+ Business pakket en zie jij jezelf of je medewerkers op één van onze GO Sharing elektrische scooters door de stad rijden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de voordelen en voorwaarden van GO Sharing.