Oosterhout

Oosterhout is de vijfde stad in Noord-Brabant waar je onze GO Sharing e-scooters kunt huren en alleen of lekker met z’n 2e kunt rijden. Dé perfecte duurzame oplossing om de drukte op de wegen te vermijden, want je mag vanuit het servicegebied in Oosterhout ook naar het servicegebied in Breda rijden. Registreer direct en rijd binnen 5 minuten weg.

Gratis rijminuten in Oosterhout

Omdat we onszelf graag op een goede manier voorstellen, bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOOOSTERHOUT in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Oosterhout

Lekker door het servicegebied touren in Oosterhout voor woon-werkverkeer is natuurlijk top! Maar je kunt ook in Breda een e-scooter huren en naar Oosterhout rijden en natuurlijk ook andersom. Niet meer op de trein wachten, in die drukke bus stappen of problemen om je auto te parkeren pak een GO Sharing e-scooter en let’s GO.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut