Leeuwarden

Duurzaam van A naar B is medio juli ook in Leeuwarden voor iedereen, met een geldig rijbewijs, mogelijk. Ruim 100 elektrische deelscooters zullen 24/7 voor alle duurzame gebruikers, klaar staan. Download de gratis GO Sharing app en rijd binnen vijf minuten weg!

Gratis rijminuten in Leeuwarden

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOLEEUWARDEN in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Leeuwarden

Comfortabel rondrijden op een duurzame deelscooter is leuk & betaalbaar! Van het Fries museum tot een lekker drankje in de historische binnenstad, verken Leeuwarden op een e-scooter. Je komt onze deelscooters voor het grootste gedeelte in het centrum tegen, maar ook de omliggende gebieden en industrieterreinen in Leeuwarden worden zeker meegenomen in ons servicegebied. Download de app en let’s GO.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut