Hoe het werkt

Wil je meteen op onze e-scooter stappen? We vertellen je hieronder welke stappen je moet doorlopen om zo snel mogelijk te kunnen genieten van jouw rit.

Download de app

De GO Sharing app is te downloaden via de Apple App Store of de Google Play store. Na het downloaden voer je je gegevens in en kun je direct gebruik maken van de e-scooter. Je betaalt alleen per minuut.

Registreer in de app

Om snel te kunnen rijden is het nodig om je persoonsgegevens en betaalvoorkeur in te vullen. Als je deze compleet ingediend hebt kun je direct gebruik maken van onze e-scooters. Bij ons geen lange verificatie procedures, maar stap op en GO!

2
Waar moet je aan voldoen?
  • Minimaal 16 jaar
  • Een geldig AM (scooter rijbewijs)
  • Of een geldig B (auto rijbewijs)
3
Vind een e-scooter

Op de kaart zie je de locatie van de beschikbare e-scooters in ons servicegebied  Dit herken je aan de markering in de lichte groene kleur. Klik op de groene knop “reserveren”. Je hebt dan 15 minuten om tot bij de e-scooter te komen.

Huur een e-scooter

Yes! Je hebt je gereserveerde e-scooter gevonden. Check ‘m eerst op eventuele schades. Mocht er schade zijn geef dit dan door via support@go-sharing.nl of via onze chat.

Haal de e-scooter van de standaard. Ga op de e-scooter zitten en scan de QR code op de e-scooter of klik op “start” in de app om de e-scooter aan te zetten.

HAVE FUN!

4
5
Rij je route

Rij je route en parkeer weer netjes:

De e-scooter kan overal geparkeerd worden binnen het lichtgroene gebied, ook wel “servicegebied” genoemd. Zorg dat de e-scooter netjes geparkeerd staat op een locatie waar e-scooters mogen staan.

Parkeer je buiten het servicegebied? Dit kan, hiervoor betaal je slechts €0,05 per minuut. Je rit beëindigen kan alleen in het servicegebied.

Klik in de app op “rit beëindigen” en de e-scooter zal uitschakelen.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut