Hoe het werkt

Wil je meteen op onze e-scooter stappen? We vertellen je hieronder welke stappen je moet doorlopen om zo snel mogelijk te kunnen genieten van jouw rit.

Download de app

De GO Sharing app is te downloaden via de Apple App Store of de Google Play store. App gedownload? Doorloop het registratieproces en dan kun je binnen een paar minuten lekker touren op één van onze e-scooters. Je betaalt alleen per minuut en géén registratiekosten. Stap op en GO!

Registreren

Je wilt natuurlijk snel de weg op en daarom is het nodig om je persoonsgegevens in te voeren en het is uiteraard belangrijk om je rijbewijs te verifiëren. Alles goedgekeurd? Dan ontvang je binnen enkele minuten een smsje én ben je klaar om te gaan! Koop een pakket met iDEAL of koppel je creditcard om per minuut te betalen. Bij ons geen lange verificatie procedures, maar GO GO GO!

2
Waar moet je aan voldoen?
  • Minimaal 16 jaar
  • Minimaal een geldig AM (scooter rijbewijs)
3
Vind een e-scooter

Op de kaart in de app zie je alle beschikbare e-scooters staan. Kies de dichtstbijzijnde e-scooter en klik op de groene knop “reserveren”. Je hebt dan 15 minuten om bij de e-scooter te komen, de e-scooter te starten en heen te rijden waar jij maar wilt!

Start je e-scooter

Yes! Je hebt je gereserveerde e-scooter gevonden. Check ‘m eerst op eventuele schades. Mocht er schade zijn geef dit dan door in de app. Dit doe je door op het (!) uitroepteken te klikken. De rest spreekt voor zich! Haal de e-scooter daarna van de standaard, scan de QR code op de e-scooter of klik op “start” in de app om de e-scooter aan te zetten.

HAVE A NICE RIDE!

5
Parkeer je e-scooter

Je route gereden? Dan is het tijd om je e-scooter weer netjes te parkeren. De e-scooter mag je, op een daarvoor bestemde locatie binnen het lichtgroene gebied (servicegebied) parkeren. Houd rekening met de regels en je omgeving. Parkeer je buiten het servicegebied? Dit kan, hiervoor betaal je slechts €0,05 per minuut. Je rit beëindigen kan alleen in het servicegebied. Klik in de app op “rit beëindigen” en de e-scooter zal uitschakelen.

Hoe werkt GO Sharing? Stap op en GO!