Hengelo

GO Hengelo! Even snel naar het theater of een dagje naar attractiepark de Waarbeek? Pak snel onze e-scooter en in een mum van tijd sta je aan de andere kant van Hengelo. Wil je liever in alle rust van de natuur genieten? Neem dan onze stille scooter mee op dagtour langs Oele en Beckum. Daarna lekker lunchen in Enschede, waar je ook je rit kunt beëindigen. GO and have fun!

Gratis rijminuten in Hengelo

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOHENGELO in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Hengelo

Je kan lekker door ons servicegebied toeren voor woon-werkverkeer en dat is natuurlijk helemaal top! Maar het is ook mogelijk om naar een andere stad te toeren en de scooter hier te beëindigen. Let dan op dat je de scooter in het groene gebied stopt, dit is te zien in onze app. Nooit meer op de trein wachten, in drukke bussen stappen of problemen met het parkeren van je auto. Pak een GO Sharing e-scooter en let’s GO!

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut