Groningen

GO Sharing groeit door! In Groningen is de tijd rijp voor nieuwe mobiliteitskeuzes, met name ruimte-efficiënte en duurzame alternatieven voor autogebruik! GO Sharing wil hier graag aan bijdragen en per mei 2020 zullen onze e-scooters ook 24/7 in Groningen voor je klaar staan om je op een duurzame manier van A naar B brengen.

Gratis rijminuten in Groningen

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOGRONINGEN in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Groningen

Groningen is een prachtige stad om eens lekker door te rijden op een e-scooter. Je gaat onze e-scooters voor het grootste gedeelte in het centrum tegenkomen, maar ook de omliggende gebieden en industrieterreinen in Groningen worden zeker meegenomen. Download de app en GO GO GO in Groningen.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut