Enschede

Flexibel en snel door Enschede touren? Vanaf medio juli is het mogelijk! Ons slimme en duurzame e-scooterdeelsysteem is dan ook voor iedereen, met een geldig rijbewijs, in Enschede binnen handbereik. 24/7, comfortabel, betaalbaar en snel verplaatsen door het verkeer? Download de gratis GO Sharing app en rijd binnen vijf minuten weg!

Gratis rijminuten in Enschede

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOENSCHEDE in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Enschede

Huur een e-scooter en rijd eens door Enschede, want er is genoeg te zien! Een e-scooter nodig voor woon-werkverkeer? Geen probleem! Je komt onze e-scooters voor het grootste gedeelte in het centrum tegen, maar ook de omliggende gebieden en industrieterreinen in Enschede worden zeker meegenomen. Comfortabel, veilig, schoon én slim rijden doe je met GO Sharing.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut