Den Bosch

GO Sharing gaat ook in Den Bosch een duurzame vorm van mobiliteit aanbieden! Vanaf medio juni staan wij ook, in het altijd gezellige Den Bosch, 24/7 voor alle deelmobiliteit gebruikers klaar. Download de gratis GO Sharing app en rijd binnen vijf minuten weg!

Gratis rijminuten in Den Bosch

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GODENBOSCH in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Den Bosch

Heerlijk touren door Den Bosch op een comfortabele e-scooter is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu. Van de Sint-Janskathedraal tot de kunst in het Museumkwartier, verken Den Bosch op een e-scooter. Je komt onze e-scooters voor het grootste gedeelte in het centrum tegen, maar ook de omliggende gebieden en industrieterreinen in Den Bosch worden zeker meegenomen. Download de app en GO GO GO in Den Bosch.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut