Delft

Onze e-scooters zijn te vinden in deze prachtige en historische stad, bekend van de Delfts blauwe porselein aardwerken. Naast ritten in de stad kun je door de centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam ook mooi naar deze steden toeren. Op warme dagen zijn het strand van Scheveningen of de Kralingse Plas echte aanraders. Registreer direct en rijd binnen 5 minuten weg.

Gratis rijminuten in Delft

Omdat we onszelf graag op een goede manier voorstellen, bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GODELFT in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Delft

Lekker door het servicegebied toeren in Delft voor woon-werkverkeer is natuurlijk top! Maar zoals eerder vermeld is het ook mogelijk om in andere steden een scooter te huren en hem hier te beëindigen. Niet meer op de trein wachten, in die drukke bus stappen of problemen om je auto te parkeren pak een GO Sharing e-scooter en let’s GO.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut