Breda

Een slimme en duurzame elektrische deelmobiliteit is vanaf medio juni ook mogelijk in Breda! GO Sharing gaat ook Breda een stuk groener maken met haar e-scooters. 24/7, comfortabel, betaalbaar en snel verplaatsen door het verkeer in Breda. Dat wil jij toch ook? Download de gratis GO Sharing app en rijd binnen vijf minuten weg!

Gratis rijminuten in Breda

Om kennis te maken met deze nieuwe manier van mobiliteit bieden we nu gratis 15 rijminuten aan op onze e-scooters! Hoe werkt het? Download de gratis GO Sharing app in de AppStore of PlayStore, doorloop de volledige registratie en voer bij promotie GOBREDA in. Deze rijminuten vervallen nooit en zijn ook in de andere GO Sharing steden te gebruiken. BELANGRIJK, deze promotiecode kan slechts één keer worden gebruikt per volledig geregistreerd account. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem onze customer care staat voor je klaar, stuur een mail naar info@go-sharing.nl

Altijd startklaar.
Wij regelen alles.

24/7 rijden.
Parkeer voor de deur.

Volledig elektrisch.
Super duurzaam!

Geen registratiekosten.
Betaal alleen bij gebruik.

Servicegebied
regio Breda

Huur en e-scooter en rijd eens lekker door Breda, want er is genoeg te bekijken! Een e-scooter nodig voor woon-werkverkeer? Geen probleem! Je komt onze e-scooters voor het grootste gedeelte in het centrum tegen, maar ook de omliggende gebieden en industrieterreinen in Breda worden zeker meegenomen. Download de app en let’s GO.

Weet hoe GO Sharing werkt binnen 1 minuut