GO Sharing stelt e-scooters ter beschikking aan de bezorgmarkt

GO Sharing stelt e-scooters ter beschikking aan de bezorgmarkt

De tijdelijke sluiting van de horeca en veel winkels heeft een grote verschuiving met zich meegebracht. Een groot aantal restaurants heeft besloten om vanaf nu maaltijden te gaan bezorgen en ook een aantal andere ondernemers besluiten om hun producten te gaan of laten bezorgen. GO Sharing en haar servicepartner GreenMo willen deze initiatieven ondersteunen! GreenMo is al sinds 2014 exclusief partner van Takeway.com – de moeder van onder meer thuisbezorgd.nl – voor wat betreft het leveren van elektrische vervoersmiddelen. GO Sharing zal per direct een groot deel van haar deelscooters, welke normaal alleen beschikaar zijn voor consumenten, beschikbaar stellen aan deze doelgroep. Op deze manier wil GO Sharing een bijdrage leveren aan de maaltijdbezorg markt en andere berzorgmarkten. Hierdoor kunnen de mensen de voorschriften van social distancing opvolgen, maar toch op een veilige manier aan eten en andere zaken blijven komen.

Hoe werkt GO Delivery?

In de GO Sharing app kunnen er, ter ondersteuning van ondernemers die hun maaltijden graag thuis willen bezorgen, vanaf nú ook e-scooters gereserveerd worden én dit kan al vanaf € 2,50 per uur exclusief BTW. Niet vandaag nodig, maar pas later deze week? No problem, je kunt hem gewoon alvast vastleggen. Onze e-scooters kunnen worden gereserveerd voor twee-, vier- of acht uur, we garanderen dat onze e e-scooters altijd gereed zijn met een volle accu, daar hoef je je als ondernemer geen zorgen over te maken.

Download de app

Om een e-scooter te reserveren dien je eerst de GO Sharing app te downloaden in de AppStore of PlayStore.

Ben je al onderdeel van de GO Sharing familie? Helemaal top. Dan zullen we hieronder snel uitleggen hoe je aan de slag kunt gaan en bekijk ook eens de video die je stap voor stap door het reserveren van de e-scooter heen helpt.

Stap voor stap reserveren

1. Klik op het kalender icoon aan de rechterkant van de map
2. Er verschijnen per stad (Rotterdam en Eindhoven) een GO GREEN Spots
3. De GO GREEN Spots geven de locatie aan waar de GO Sharing e-scooters staan.
4. Klik op een GO GREEN Spot en je ziet direct hoeveel en welke e-scooters beschikbaar zijn voor een reservering.
5. Kies een e-scooter en geef aan wanneer en voor hoelang je de e-scooter wilt reserveren. En voilà! Je hebt je eerste GO Sharing e-scooter gereserveerd om je heerlijke maaltijden te bezorgen! 10 minuten voor aanvang van je reservering zal de e-scooter voor je klaar staan.
6. Bij je profiel en dan onder het tabje ritten zie je je reservering staan.
7. Wat je zelf nog nodig hebt is een koel-warm tas en dan GO Delivery!
8. Na afloop van je shift dien je de e-scooter weer op de GO GREEN Spot af te leveren.
BELANGRIJK! E-scooters kunnen alleen worden opgehaald bij de GO GREEN Spots en dienen hier na afloop ook weer worden teruggebracht.
TIP E-scooters kunnen alleen worden opgehaald bij de GO GREEN Spots en dienen hier na afloop ook weer worden teruggebracht.

Waarom we dit doen?

De groei in vraag en aanbod naar bezorgmaaltijden betekent een grotere behoefte aan voertuigen. Op een korte termijn is het voor velen moeilijk om snel te kunnen beschikken over extra, veilige en duurzame vervoersmiddelen. Om de branche te ondersteunen kunnen ondernemers vanaf nú ook e-scooters reserveren vanaf € 2,50 per uur exclusief BTW.

Hulp nodig of vragen?

Heb je toch nog vragen of hulp nodig of toch op een andere manier een mobiliteitsbehoefte? Laat het ons gewoon weten via business@go-sharing.nl, wij zijn bereid om mee te denken want zoals premier Rutte terecht heeft aangegeven, we moeten het samen doen!