Dubbel aantal rijminuten bij aanschaf pakketten in deze onzekere tijden

Voor je plezier rondrijden door de stad zit er nu, door het coronavirus, even niet in. De richtlijnen van het RIVM zijn duidelijk.. stay at home! Het kan zijn dat je toch de deur uit moet voor werk, een boodschapje of omdat je je inzet voor kwetsbare personen. Onze e-scooters staan voor je klaar en zo ben je minder afhankelijk van het openbaar vervoer. Om tijdens deze onzekere tijden een steentje bij te dragen verdubbelen wij het aantal rijminuten in onze pakketten. 🛵

Hoe werkt de pakket verdubbelaar?

Super simpel, want je kunt zoals je gewend bent een pakket kopen in onze app, maar nu krijg je het dubbele aantal rijminuten bijgeschreven op je account. Dus geen extra handelingen maar voor dezelfde prijs, dubbel zo veel rijminuten. Deze verdubbeling zal geldig zijn tot en met 12 april 2020.

Waarom we dit doen?

We horen je denken, waarom doet GO Sharing dit? Ten eerste hebben we enorm veel waardering voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet tijdens het coronavirus. Bijvoorbeeld in de zorg of bij andere cruciale beroepen, maar ook voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor de kwetsbare medemensen.
Ten tweede bieden onze e-scooters de mogelijkheid om op een individuele manier te reizen zonder dat je in contact hoeft te komen met andere mensen. Dit maakt iedereen minder afhankelijk van het openbaar vervoer en geeft het je de mogelijkheid om voor de deur te parkeren.

Hulp nodig of vragen?

Heb je toch nog vragen of hulp nodig? Laat het ons gewoon weten via info@go-sharing.nl, wij zijn bereid om mee te denken want zoals premier Rutte terecht heeft aangegeven, we moeten het samen doen!