New app features

We blijven onze app continue verbeteren en daarom zijn er deze week een aantal nieuwe functionaliteiten de lucht in gegaan. Door deze functionaliteiten wordt onze app nog gebruiksvriendelijker, maar hiervoor dien je wel de laatste update van de app te installeren. In deze blog zullen we jullie meenemen langs de belangrijkste updates:

– Uploaden van een parkeerfoto
– Waardeer je rit
– Schade rapport
– Push notificatie

Uploaden van een parkeerfoto

Heb je je rit achter de rug? Dan kun je vanaf nu een parkeerfoto uploaden, zodat jij en wij kunnen controleren of dit volgens de parkeervoorschriften is gedaan. Daarnaast is dit een extra check indien er tijdens een latere rit schade wordt ontdekt. Het werkt heel simpel, want zodra je je rit hebt beëindigd, kun je direct een foto in de app maken. Handig toch!

GO-Sharing e-scooter deelsysteem    GO Sharing e-scooter deelsysteem van Nederland

Waardeer je rit!

Wij zijn heel benieuwd naar je beoordeling, dus vanaf nú kun jij na afloop van de rit een beoordeling geven. Je kunt een keuze maken tussen 1 en 5 sterren en aan de hand van deze informatie kunnen wij de kwaliteit van onze service blijven verbeteren. Wij gaan natuurlijk voor de 5 sterren, jij toch ook?

Schade rapport

Dit is echt een top functionaliteit! We vragen je natuurlijk om de e-scooter te checken, voordat je gaat rijden. Vanaf deze update kun je dit veel sneller en gemakkelijker doorgeven. Hoe doe je dit? In het reserveer scherm zie je naast het kenteken van de scooter een zwart uitroepteken (!) met een cirkel eromheen. Door hierop te klikken kom je automatisch in het ‘schade rapport’ uit. Selecteer het beschadigde onderdeel, geef een korte omschrijving en maak foto. De laatste stap is ‘Opslaan’ en je schade melding komt in ons systeem binnen. Super makkelijk voor jou en belangrijke informatie voor ons. En nu… snel rijden (indien de schade dat toelaat uiteraard 😊).

GO-Sharing e-scooter deelsysteem    GO Sharing e-scooter deelsysteem van Nederland

Push notificatie

De leukste acties, de allerlaatste nieuwtjes, maar ook nieuwe app features en nog veel meer kunnen we vanaf nu ook direct op je telefoon laten verschijnen, zodat jij altijd op de hoogte bent! Uiteraard kun je deze meldingen naar jouw voorkeur instellen, maar wil je écht niks van GO Sharing missen? Zet deze meldingen dan vooral AAN!