Behind the scenes! GO Sharing e-scooters

Binnenkort is in de file staan in Eindhoven verleden tijd! Onze monteurs zijn, achter de schermen, druk bezig om de stoere GO Sharing deelbare e-scooters klaar te maken, zodat jij veilig, betaalbaar, snel en met heel veel fun door Eindhoven kunt rijden.

GO Sharing elektrische scooters

Jij wilt vast weten hoe de GO Sharing e-scooters eruit zien, dus check het zelf maar! Voordat jullie deze betaalbare e-scooters in Eindhoven zullen zien shinen, worden onze e-scooters uitgebreid gecontroleerd en met zorg gemonteerd door onze kundige monteurs. Van het verzorgen van de belettering tot het monteren van de wielen en kappen, en niet te vergeten het technische deel, maar natuurlijk ook het starten en stoppen van de e-scooter door de GO Sharing app. Echt aan alles wordt gedacht en super uitgebreid getest, zodat jij heerlijk en veilig door Eindhoven kunt gaan touren.

   

100% elektrische deelbare scooters

Zakelijk of privé? Wat jij maar wilt. 100% elektrisch, dus je draagt direct bij aan een schonere lucht en minder geluidsoverlast. En.. een helm is niet nodig, dus je kapsel zal op en top in orde blijven 🙂 GO GO GO! Alles wat je nodig hebt is onze app! Hou de App Store en Google Play in de gaten, want de GO Sharing app wordt binnenkort gelanceerd.