GO Sharing doet mee aan het Low Car Diet in Eindhoven

Dé grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland is hét Low Car Diet! En.. GO Sharing doet met haar elektrische deelscooters mee in Eindhoven! Het Low Car Diet focust zich naast duurzaamheid ook op bereikbaarheid en leefbaarheid en daar staat GO Sharing volledig achter. Betere reismogelijkheden en een slimmere mobiliteitskeuze maak jij natuurlijk door te kiezen voor de GO Sharing e-scooters. Stap op en GO!

GO GO GO!

Van 10 september t/m 10 oktober 2019 kan jouw bedrijf zo duurzaam mogelijk proberen te rijden! Hoe doe je dat? Op www.lowcardiet.nl vind je een handig 5 stappenplan om direct van start te gaan. En.. vergeet natuurlijk niet te kiezen voor de GO Sharing e-scooters, want vanaf september 2019 zie je onze elektrische scooters schitteren in Eindhoven. Het juiste moment dus om ‘m uit te proberen en gelijk punten te verdienen met het Low Car Diet. Waar wacht je nog op? Download de GO Sharing app in de App Store of PlayStore, registreer en stap op en geniet van jouw rit! Altijd op tijd & 100% elektrisch. Dus beweeg je snel door de stad, wees tegelijkertijd duurzaam en profiteer van een lage ritprijs!

Win de gaafste prijzen

Jij wilt met jouw topteam natuurlijk winnen! Win jij? Dan heeft GO Sharing echt een topprijs voor jouw bedrijf klaar liggen. Wat dat is vertellen we je later nog wel :-). Have fun en GO GO GO!